KONTAKT:

Spletno trgovino Party-Majice.si upravlja podjetje Spletne storitve, Žiga Gorše s.p. Vsa vaša vprašanja nam lahko sporočite preko elektronske pošte [email protected], ali preko obrazca na strani Kontakt. Za vas smo, od ponedeljka do petka med 8:30 in 14:30 uro, dosegljivi tudi na telefonski številki 040 979 844 (omrežje Si.mobil).

DOSTAVA IN PLAČILO:

Izdelke kupljene v spletni trgovini Party-majice.si boste plačali po povzetju – torej dostavni službi, ko vam ta dostavi naročeno blago. Strošek dostave je že vračunan v skupno vrednost naročila. Dostavo izvajamo v sodelovanju z dostavno službo DPD Slovenija. Strošek dostave znaša 3.80€.

PLAČILO PO PREDRAČUNU:

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji (pomembno je, da je e-naslov pravilen), predračun oz. potrdilo o naročilu, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, [email protected] …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov [email protected], saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila, ter odpremo paketa še isti dan, če je naročilo oz. plačilo izvršeno do 12h. Predračun je potrebno plačati v 7 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Stroški dostave v primeru plačila po predračunu je 3,5€ po paketu. Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 040 979 844 ali pa nam pišite na [email protected]

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati računin ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.


Ob nakupu nad 50€ je dostava po Sloveniji brezplačna.

Kdaj lahko pričakujem dostavo mojega naročila?
Predvideni rok dobave za vsa naročila in za vse kraje v Sloveniji je do 3 dni od trenutka oddaje naročila. Velja pravilo, da če boste naročilo oddali do 10:00 ure, boste pošiljko prejeli že naslednji dan ali najkasneje dan za tem. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, vas bomo o tem nemudoma obvestili. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila.

Ko bomo vaše naročilo predali v dostavo dostavni službi, vam bomo o tem poslali tudi obvestilo na email naslov, ki ga boste navedli v postopku oddaje naročila.
Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov [email protected] ali na GSM 040 979 844. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.

Neprevzeti paketi:

Ko vaše naročilo obdelamo in ga oddamo dostavni službi, prejmete od nas sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob oddaji naročila. Če vam kurir osebno paketa ne more predati, boste o temu obveščeni na telefonsko številko, ki ste jo posredovali ob oddaji naročila. Če vas iz kakršnega koli razloga kurir ne obvesti o naročenem paketu, nas prosimo kontaktirajte na [email protected] in posredovali vam bomo podatke oz. status vašega paketa. Le pravi čas nas kontaktirajte.

Posledice neprevzema paketa:

Vrnjen paket, ki ga stranka ne prevzame, nam povzroči dodatne stroške, ki jih moramo plačati mi. Takšni stranki v prihodnosti vnovična naročila odpremimo le po predhodnem plačilu po predračunu. Plačilo po povzetju žal ni več možno.

Vsakršno namensko povzročanje škode z naročanjem in neprevzemom naročenega predvsem lažna naročila, se da izslediti in ob sumu na to bomo primer in IP naslov predali odgovornim službam v nadaljno obravnavo kot zlorabo.

Ali je možen osebni prevzem izdelkov?

Osebni prevzem majic je mogoč na sedežu podjetja v Grosuplju. Naročilo, ki bi ga želeli osebno prevzeti, lahko oddate tudi preko interneta. V najkrajšem možnem času po prejemu naročila vas bomo poklicali na telefon oz. kontaktirali na vaš email naslov, ki ga boste navedli pri oddaji naročila in se z vami dogovorili za optimalni termin za prevzem izdelkov. Plačilo izdelkov, ki jih želite osebno prevzeti, je možno le po predračunu (plačilo z gotovino ni možno), še pred prevzemom naročila. Podatke za plačilo prejmete v potrditvenem mailu. V kolikor potrebujete kakršno koli informacijo glede plačila nas prosimo pokličite na telefonsko številko 040 979 844.

GARANCIJA KAKOVOSTI IN VRAČILA:

V kolikor z vašim naročilom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam lahko naročeno blago vrnete v roku 30 dni od dneva prejema blaga in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj!

Postopek vračila sprožite tako, da nam najkasneje v 15-ih dneh od prevzema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe (naročila), ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Naročeno blago nam morate vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti seveda nepoškodovano. Vrnitev naročenega blaga v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago ki je predmet vračila, v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe pošljte na naslov: Party-Majice.si, Žiga Gorše s.p., Pod gozdom cesta VI 9, 1290 Grosuplje. Stroške vračila krije kupec. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico do sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine. K pošiljki mora obvezno biti priložen tudi račun in vsa morebitna pripradajoča dokumentacija, ki ste jo prejeli ob prevzemu blaga. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnine ne vračamo v gotovini, pač pa jo izplačamo na vaš tekoči račun (TRR račun). V primeru, da smo vam izdelke poslali po hitri pošti (DPD), bo vrnjena kupnina zmanjšana za strošek pošiljanja. Pred vračilom blaga, nas prosimo o vračilu obvestite na [email protected] ali na telefon 040 979 844 (od ponedeljka do petka med 9:00 do 14:30 ure), da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

CENE:

Vse cene navedene na spletnem naslovu www.Party-Majice.si ne vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o Potrditvi prejema naročila), razen v primerih ko ponudnik z razlogom zavrne naročilo v največ 48 urah, med delovnim časom – vsak delovnik med 9:00 in 14:30). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Žiga Gorše s.p. Pod gozdom cesta VI 9, 1290 Grosuplje
Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov [email protected] ali po telefonu 040 979 844.

ODVEZA ODGOVORNOSTI:

Upravljalec spletne trgovine Party-Majice.si, podjetje Žiga Gorše s.p., Spletne storitve, se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.Party-Majice.si. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da upravljalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo upravljalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov [email protected] ali po telefonu 040 979 844.

Upravljalec ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Upravljalec se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, a je vse fotografije potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Upravljalec si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Upravljalec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

POMOČ IN DODATNA VPRAŠANJA:

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte [email protected] ali na telefonski številki 040 979 844 (od ponedeljka do petka med 8:30 in 14:30).